lördag 10 april 2010

Mobilen är hemma igen!

Äntligen är min mobil tillbaks från lagning, vilket innebär att jag kan fotografera igen! Min kamera är trasig och behöver också åka in på service, ska lämna in den under nästa vecka.

Den här dagen har varit riktigt bra. Tror vi är friska nu, men är så van vid bakslag att man inte vågar hoppas. Oliver spydde natten till idag, men det var precis efter han slukat en flaska välling. Husses mage har också varit lite skum... Men det känns bättre nu iaf.
På förmiddagen var det städning, packning och kastning som stod på schemat. Flera kartonger är fyllda, och ännu fler sopsäckar! Vi har bestämt oss för att göra oss av med allt onödigt så vi slipper ha fulla förråd på nästa ställe. Känns befriande att kast sånt som ändå inte används! I morgon kommer lite kompisar hit för att slåss om våra fyra kartonger med böcker vi rensat ut. Först till kvarn ;-)



Efter lunch tog vi en kall och blåsig promenad ner till hästhagarna. Hälsade på hästarna som var mer intresserade av att äta hö än att bekanta sig med oss. Sen åkte vi till coop för att handla trädgårdsmöbler som dom hade på rea. Vita fina! Nu letar jag efter mörklila sittdynor, helst prickiga. Om någon snubblar över det så hojta till!



När vi kom hem blev det chokladbollsbak för mig och Ossian. Han tyckte dock att det var snuskigt att få kladd på händerna.... Men goda blev dom! Vi ska ta med lite till mormor och Uffe nästa helg, det tyckte Ossian var en bra idé och har redan bestämt vilken boll som är mormors och vilken som är Uffes. Katterna Frasse och Wilda hade han också bakat till ;-)


Nu står husse i köket och lagar middag. Det blir köttfärsbiffar, klyftpotatis, rödvinsås och yorkshires... Mumma!!

0 kommentarer: