tisdag 16 november 2010

Knäppis!

Oliver är hemma med mig, feber och geggiga ögon. Det har gått ögoninflammation på dagis nyligen...

Oliver hittade en binda i badrummet, gick och hämtade sin skötbädd och sa åt mig att lägga mig ner så han kunde byta min blöja! Hahaha. Roliga unge!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Låter riktigt äckligt med bindan måste jag säga.

Hur vet hans ens vad den används till?

Johannah sa...

Jag tycker inte det är det minsta äckligt med en ren, ny binda - men alla har vi olika åsikter vad som är äckligt här i livet ;-)

Hur han vet vad den används till? Tja, antingen har han väl hört att Ossian kallar det "mammas blöja" eller så har han väl helt enkelt sett när jag varit på toaletten?
Vi gör inte sån stor affär av något så naturligt som menstation här hemma.

När Ossian var ca 2år frågade han oss vad det var för något, och jag såg ingen anledning att ljuga och berättade därför att mammor ibland måste ha dom i trosorna. Han kom då själv på ideén att kalla det mammas blöja.

Ledsen att jag äcklade dig :-D

Johannah sa...

var bara tvungen: http://www.familjeliv.se/Forum-3-25/m55645392.html

Annelie Karlsson sa...

Den som lägger ut anonyma kommentarer på en blogg verkar ju vara väldigt intellegent eftersom hon/han tydligen inte ens vet vad hon/han heter.

Monika sa...

Jag tycker att det var smart av lille Oliver! Men man måste kanske ha egna barn för att tycka det. Min dotter som är tre vet att mamma hade binda efter att lillebror föddes för att det kom blod från snippan. Tycker inte alls att det är konstigt att barn vet att mamma använder bindor.