torsdag 26 augusti 2010

Svar på era kommentarer - Del 3

Riktigt bra! Du är en kämpe, fattar inte hur du kan dricka det. Testade en påse i går och det smakade skit.

Jag tycker faktiskt det är gott, om man väljer rätt smaker :-)
Sen kan man spetsa dom med lite kryddor. Chokladshaken är tex. riktigt god med kademumma och kanel!
Men sen ligger det nog lite i det gamla ordspråket "Vill man vara fin får man lida pin"... Och fin vill jag va :-)

Hur gör du sen, när du har gått ner dit du vill med hjälp av shake och soppor, och du ska börja äta mat igen?Börjar man som vanligt, eller trappar man upp?Finns det inte risk för att smälla i vikt då, att man går upp det dubbla man gått ner typ?

När jag känner mig klar med sopporna så börjar man med att trappa ner. Öka till fler normala måltider succesivt. Och givetvis ska det vara nyttiga måltider.
Så då gör man precis som på samma sätt som "alla andra" som går ner i vikt, eller försöker behålla en viss vikt; äter nyttigt, på regelbundna tider, dricker mycket vatten och tränar.

Sopporna är ju ingen livstid, dom är bara ett hjälpmedel att få en ordentlig skjuts på vägen. Men jag vet även att dom hjälpt mig på andra sätt, innan jag började med dom hade jag endel behov.
T.ex. behövde jag minst en Redbull om dagen för att inte få ordentlig huvudvärk och sen hade jag ett jätte starkt chokladsug. Eftersom jag nu bara (nästan) lever på vatten och Naturdiet så är jag inte längre beroende av de här sakerna. Den känslan är nästan lika mycket värd som själva viktminskningen.

Så ja, om man går tillbaka till sina gamla vanor kommer man öka i vikt.
Men nej, om man lägger om sin kost och livsstil kommer man behålla sin vikt.

0 kommentarer: