måndag 2 augusti 2010

It´s raining!

Den här dagen har regnat bort. I morse, innan regnet kom, bestämde vi oss för att åka till Aspuddsparken med Monica och Wilda. Resan gick bra, inget regn. Men självklart kom det när vi väl kommit fram. Vi hann med att klappa getter, titta på kaniner, leka i lekparken, plaska i dammen och busa lite inomhus innan vi gav upp.

Monica och Wilda blev hämtade utav Danne, så det blev jag och killarna som förlitade oss på SL på vägen hem. Kom på att vi kunde ju åka till Lekvegas en stund och sen lifta hem från Haninge med Husse när han slutade jobba. Så fick det bli. Pojkarna var genomsvettiga när vi var klara där, mycket spring och bus blev det!

När vi kom hem var det middagstid. Husse var inte hungrig, hade tydligen blivit bjuden på en riktigt stor Italiensk buffé till lunch, barnen fick blodpudding och jag drack min shake.
Har jag förresten berättat att jag fallit för de patetiska bantningssopporna? Har alltid varit skeptisk till dom, men va fan. Vad har jag att förlora liksom. Mamma fyller 50 om två månader och på vankas det fest. Vore väldigt roligt att kunna ha en fin klänning då utan att skämmas.

Ställde mig på vågen ikväll. -1,4kg på 1,5dag. Nästan för bra för att vara sant.

0 kommentarer: