söndag 20 september 2009

Skansen...

Idag bär det av till Skansen, och det ser ju riktigt soligt ut redan så jag hoppas det blir en lika strålande dag som igår.
Mamma och Uffe ska möta oss där,vi saknar dom. Speciellt Ossian. Han frågar efter dom minst en gång om dagen. Igår innan han gick och la sig berättade jag att "I morgon ska vi träffa mormor och morfar, och så ska vi titta på alla djuren". Då sken han upp "Moffa bära Ossan" och "apan bus".
Jag tror han kommer ihåg Ölands djurpark i somras, då aporna busade som galningar och Uffe bar på Ossian. Han blev i alla fall glad över nyheten att få träffa sin "andra familj". För lite så har det blivit, jag tror att han känner sig hemma på Ingarö också.

Min Morfar, Wiggo (som Ossian för övrigt fått sitt andra namn ifrån) undrade hur jag har råd med alla dessa utflykter och uppståt hela tiden. Förklaringen heter årskort. Det har vi på både skansen, junibacken och andys lekland. Kanon bra - då har man råd med roligheter hela månaden fast hushållskassan tryter. Jag är en rastlös mamma som vill att det händer saker och ting!

0 kommentarer: