måndag 31 januari 2011

Ny vecka

Godmorgon!

Det här dygnet är jag gräsänka då Husse ska på kryssning med en leverantör. Dagen började bra med sovmorgon till 07, normalt går vi ju upp en timme tidigare än så.

I fredags tog vällingen slut här hemma, vi upptäckte det lagom till läggdags. Tog då ett beslut att inte köpa hem mer. Vi har pratat mycket med pojkarna om det och avvänjningen har gått riktigt bra. Två gånger har Oliver frågat efter "Bottle", men inga tårar eller protester från någon av dom.

Ossian ska få sluta med sin nattblöja i natt. Han har själv tjatat om det ett tag, han tycker verkligen det är obehagligt med blöja nu men vi har tvekat just eftersom han druckit välling precis innan han lagt sig. Men nu är ju det problemet borta så vi ger det ett försök. Laddar med plastad frotté och hoppas det går bra.

Idag fortsätter inskolningen på Ankaret som vi påbörjade i torsdags. Jag hoppas de låter oss stanna åtminstonde över lunch idag. En timme på förmiddagen är väldigt lite för mina killar som redan är vana vid förskolemiljö och dessutom är väldigt trygga/modiga pojkar. Dom tycker säkert det är rent överflöd att jag ska vara med också. Ska fråga förskolelärarna lite vad dom känner idag.

Igår var hela familjen på puben och tittade på fotboll. Mycket engelskt. Mycket mysigt.


0 kommentarer: