onsdag 19 januari 2011

Mamma-Barn-Mys

Det är faktiskt mysigt att vara oplanerat föräldraledig. Jag älskar att umgås med mina barn så här mycket, även om jag ibland känner att det är svårt att ge dom lika mycket stimulans som en förskola gör. Mest eftersom dom inte har några kompisar att leka med, men då är det bra att dom har varandra.

Besöket på nya förskolan igår gick väldigt bra. Fröknarna kändes engagerade och varma. En riktigt roligt sak är att ytterligare ett barn från Spring i Benen fått plats på samma avdelning och en fröken som tidigare jobbat där finns nu på våran nya avdelning. Just det där med fröken känns väldigt bra då vi alltid tyckt bra om henne.


Ossian och Oliver började leka med sina nya kamrater direkt, och det blev högljuda protester när det var dags att gå hem. Håller en liten tumme för att inskolningen går smidigt så jag kan vara tillbaka på jobbet snart.



Idag är vi bara hemma. Ska eventuellt åka till Haninge i eftermiddag, måste handla till Olivers kalas och hans presenter. Får se om det blir idag eller imorgon.

0 kommentarer: