måndag 13 september 2010

Oliver 18månaders kontroll


Idag var det dags för Olivers 18månaders kontroll. Vi har varit tvungen att flytta fram tiden två gånger då han varit krasslig, och eftersom det var Mässling, påsjuka och rödahund-vaccination var det viktigt att han var så frisk som möjligt.

Han var så duktig, klarade utvecklingstesterna utan minsta anmärkning vilket känns oerhört skönt då han alltid legat någon månad efter tidigare. Förmodligen har det med att göra att han är född lite tidigt med, men nu verkar han alltså hunnit ikapp sina jämnåriga.

Han är fortfarande lite längre än normalkurvan, och väger mindre - våran skinny mini :-)

BVC tanten måttade i sina diagram och fick fram att Oliver kommer bli runt 184cm lång som vuxen, om jag minns rätt skulle Ossian bli någon cm längre. Att dom växer om sin daddy på 173cm är alltså väldigt troligt ;-)
Vi har som "tradition" att fika efter vaccinationerna. Brukar egentligen gå på fiket nere på stan men regnet öste ner och vi var dyngsura, så vi åkte hem och bakade en rabarberpaj istället. Det var mysigt det med.

Så fort killarna har somnat ska jag plugga matte och engelska, sen unna mig ett varmt bad med LUSH och tända ljus. Mysfaktor!

1 kommentarer:

Anonym sa...

mer vikt förlorad än kvar!
fortsätt kämpa

/m