lördag 4 september 2010

Filiokus Fredrik

Idag kom Filiokus Fredrik till stan och vi hade såklart köpt biljetter, ynka 20kr kostade dom och välvärt pengarna. Ossian var helt lyrisk när vi gick därifrån och återberättade allt han sett. Helt otroligt vilket minne en 2,5åring kan ha!

Oliver satt still stundtals och var som förtrollad, men 40 min blev lite långt för honom så vi väntade utanför de sista fem minutrarna, så storebror fick se klart föreställningen.
Ossian var lite besviken att han inte fick gå upp på scenen och snurra en tallrik på en pinne, vilket ett annat barn fick. "När är det min tur?" Frågade han.

Annars har dagen varit helt okej, fast tyvärr en hel del trots från Bröderna Bus. Baksidan med täta barn är helt klart att dom båda är i värsta trotsperioden samtidigt, och det tär verkligen på mitt och Husses förhållande. Vi försöker hålla ihop och ta oss tid att kramas, men det är svårt när man hela tiden känner sig irreterad och less. Förhoppningsvis blir det bättre snart.

Barnen och Husse har ju semester nu med, och det märks på killarna att dom inte blir lika aktiverade som när dom är på dagis. Och det är ju egentligen inte konstigt, där finns det massor av barn och fröknar som man kan stojja med hela dagen lång. Hemma måste daddy ibland ta hand om andra saker än bara barnen (laga mat, städa, diska, tvätta...), och alla kompisar är ju på dagis. Så helt oundvikligt blir det ett helt annat tempo.

Nu är det dags för middag.

0 kommentarer: