måndag 31 maj 2010

Är det bara ris?

Okej.. På nio inlägg som jag gjort har jag fått två kommentarer och båda var "negativa". Känns inte speciellt inspirerande att fortsätta skriva när ingen skriver något glatt eller så. Jag försöker kommentera i de bloggar jag läser då och då, men det kanske är så att min blogg är en sån man bara stör sig på? Vad vet jag.
Känner mig väldigt omotiverad att fortsätta just nu.

7 kommentarer:

Anna sa...

det är så jobbigt att lämna blogg kommentarer jämfört med att skriva på facebook.. ;-)

Anonym sa...

synd att du känner så

hoppas du har något du kan glädja dig över denna dag.

/m

Lilla I sa...

Jag tycker hemskt mycket om din blogg! Men oftast så sitter jag med en mycket motsträvig snart 1-åring i knät så det blir sällan att kommentera.

caroline sa...

Anonym/ M....

Hon har väl massor att glädjas åt..

Jag förstår att man blir ledsen när man får negativa kommentarer. Oavsett om man får fyra positiva och bara ett negativ så är ju den lilla man minns..

Johanna.. Jag tycker att du skriver jätte fint och läser din blogg ofta. Fortsätt att skriva och skit i vad/hur folk skriver..

/Caroline

. sa...

ROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS!!
Tyvärr är jag AP dålig på att kommentera!
KRÄÄM!

Emma sa...

Märkligt att du får lämna negativa kommentarer hos andra men på din blogg ska läsarna bara skriva positiva kommentarer!! Jag tror att din blogg har dragit åt fel håll!! Kan vara lite tråkigt att läsa om din kusin och era problem...ni är väl vuxna människor?

Ida sa...

fortsätt skriva! Jag tycker att du skriver bra och gillar din blogg. Dock har jag en otålig bebis på runt 5 månader som inte alltid tillåter mig att kommentera när jag vill! :) /Ida