lördag 5 juni 2010

Lekpark dagen lång!

Det blev inga studentbilar. Vi hörde dom hemifrån men såg inga. Dom sprang ut samtidigt som barnens mat och sovklocka ringde. Men det gjorde inte så mycket.


I morse tog vi som sagt bussen till "stan". Lekte i kamelparken (den kallas så för det finns gunghästar i form av kameler) i någon timme. Sen åt vi pannkaka och tog bussen hem igen. Hittade varken bra leggings eller badbyxor. När vi kom hem slocknade vi alla tre. Skönt att sova med barnen tycker jag! Alla tre i dubbelsängen, massa mys!


När vi vaknade åt vi varsin varmkorv då barnen åt dåligt av pannkakorna tidigare. Sen gick vi till en stor lekpark i närheten. Vi har lekt där hela eftermiddagen och kom just hem.


Nu ska jag städa lite och laga middag. När barnen somnat kommer AnnMarie hit och "passar" våra sovande barn medans vi går och bowlar. Ska bli riktigt roligt. Har inte gjort det sen jag blev gravid med Ossian för tre år sen!



Oliver blir förresten mer och mer rödhårig. I början var han brunett, men nu börjar det komma en massa röda pigment. Undrar vart det kommer ifrån.

0 kommentarer: