måndag 21 juni 2010

En härlig dag på Skansen!

Igår åkte vi som planerat till Skansen. Parkerade bilen i Enskede hos Janne, Veronica och Meja. Tittade på deras nya, jätte mysiga lägenhet innan vi tog tunnelbana och båt till Djurgården.

Efter några timmar var det dags för vårt sällskap att åka vidare till ett 3års kalas, och i samma veva fick vi ovänat sällskap av mormor och morfar Uffe. Dom överraskade oss vid björnarna, mycket mycket uppskattat. Ossian svansade efter Uffe resten av dagen. Han är så himla rolig, för han ska göra precis allting likadant som sin morfar Uffe. Han går likadant, sitter likadant. Riktig härmapa, och jag tror han hittat sin största förebild här i livet ;-)

När vi kom fram till Lillskansen tänkte jag och Andy först att vi skulle avvakta med att lämna napparna till kattungarna tills precis innan vi skulle åka hem på eftermiddagen. Men Ossian var bestämd och ville absolut ge bort sina nappar direkt. Så det gjorde vi. Han blev lite stött när katten inte tog nappen från hans hand, så vi fick förklara att katten bara ville ha nappen när den var trött och skulle sova. Jag tror han köpte det. Sen nämndes ingen napp förrän det var dags att sova på kvällen. Så duktig!

Oliver satt och surade i vagnen en stund, men inga katastrofer.
Ossian fick rida på hästen för första gången och var jätte modig och duktig. Han tyckte det var roligt! Sen blev det karusellåkning och ett besök på akvariet innan vi åkte hem igen.

Natten utan napp var slitsam. Det tog 1,5h innan de överhuvudtaget somnade på kvällen. Sen vaknade de flera gånger under natten och var ledsna. Men det hade jag räknat med.
Klicka på bilderna för att se dom större.






0 kommentarer: