lördag 13 februari 2010

En riktig familjedag!



Idag har det varit lördag hela dagen lång, och vi har inte gjort många knop alls i Familjen Canavan. Ossian tog sovmorgon till klockan 07, mycket skönt!
Vi åt frukost tillsammans, och tog sen en promenad med vagnen på de otroligt dåligt plogade vägarna. Vi var helt slut när vi väl kom hem, det är tungt att dra dubbelvagn med dåligt pumpade däck i kramsnö!
Det blev pannkakor till lunch till barnens stora förtjusning, dom åt tills det inte fanns minsta bit kvar. Sen somnade Oliver, men Ossian ville inte sova middag idag så han fick vara vaken. Och han klarade faktiskt av hela dagen, men slocknade sen som en stock 18.30!
På eftermiddagen gick vi hem till Emilia en sväng. Det är Ossians kompis från hans förra dagis. Dom lekte med Thomas Tåget tågbana och hade kul. Vi fick låna med oss en Pingu-film hem som han tittade på en stund efter middagen.



Det har varit en lugn och skön dag. Med mycket kramar och bus. I morgon tänkte vi åka på en liten utflykt till Liljeholmen. Det blir till att åka tåg och tvärbana eftersom våran bil är trasig. Det har hur som helst öppnat ett nytt köpcentrum i Liljeholmen som jag hört ska vara bra. Vi har inga pengar att spendera, men en lunch av rikskuponger har vi råd med ;-)
Ska se om vi kan spana in någon schysst skaljacka till Oliver. Måste köpa någon innna han börjar på dagis i Mars.

Näe, nu ska jag ta hand om diskberget och därefter krypa upp i soffan med världens bästa Husse och titta på Band of Brothers.

0 kommentarer: