fredag 12 juni 2009

Sista dagen med Ossian

Ikväll kommer mamma och Uffe för att hämta Ossian, sen beger dom sig ner till Gullringen för att hälsa på hos morfar och Stina... Åh, jag vill också åka - var på tok för längesen jag träffade dom! Får se till att åka ner någon helg vi också.
Sen ska Ossian få gå på Kolmården, och följa med till Dalarna. Och först på onsdag träffas vi igen. Känns ganska jobbigt faktiskt, det blir måååånga dagar utan "terror". Får se om vi håller ut, eller om vi tar hem honom tidigare.

Vi ska se till att få massa gjort i alla fall. På lördag ska vi måla om barnens rum. Det blir Stockholmsvitt med en stor turkos bil målad på väggen. Ni har väl inte missat gardinerna jag sytt åt dom: http://pumpalot.blogspot.com/2009/06/pumpalot-goes-home-edition.html På söndagen ska vi till IKEA. Vi ska köpa en säng åt Ossian (eftersom han är rädd för spjälsängen efter våra tappra försök med 5mm så behöver han en vanlig säng), en bokhylla och barnbord med stolar. Allt till pojkarnas rum. Resten av tiden ska jag sy, sy och sy... Och gosa med Oliver förstås!















Sängen är lite skum, men Uffe ska göra lådor vi kan ha under, kalas bra förvaring!
Korgarna till bokyllan ska spraymålas i samma turkos som bilen på väggen.

0 kommentarer: