fredag 12 juni 2009

Mina barn - Mitt val!

Jag blir så förbannad och less på folk som ska lägga näsan i blöt. Hur vi väljer att uppfostra våra barn är ingen annans angelägenhet... Och JA jag tror att det ENBART är positivt för Ossian att vara mycket hos mormor och morfar. Och på köpet får han dessutom utvilade och glada föräldrar. Hur kan det vara fel för ett barn att känna sig trygg och älskad av fler människor än bara mamma och pappa?
Så det så!

3 kommentarer:

Madelene sa...

Där håller jag med dig till fullo! Utvilade föräldrar är bättre föräldrar! Livet med barn innebär inte enbart föräldraskap! Man har ett vuxet liv med som innefattar ens partner...man måste få umgås på ett mindre "barnsligt" sätt ibland med.

Anna sa...

Jag tror oxå det är bra att dom får träffa nån annan nån gång och att man som föräldrar får vila upp sig.. det är ju slitsamt att vara mamma å pappa ;)

Men en helg tror jag räcker.. en hel vecka tycker jag själv blir för mkt.. jag skulle sakna ihjäl mig :)

Monica sa...

Vadå dina barn ditt val?? Det vet du väl att andra alltid är bättre föräldrar och vet bäst vad andras barn behöver/ska göra och mår bra av!?!
Och det är även så att barn får men för livet om dom inte är med sina föräldrar 24/7! Även att lämna dom på dagis är barnmisshandel eg..

;-)