torsdag 27 augusti 2009

Stora pojkar!

Barnen börjar bli stora, eller större i varje fall! Så pass stor att vi har satt ett datum för när Oliver ska börja på dagis. 1 Mars 2010. Känns på tok för tidigt egentligen men vi har inte råd att vara hemma längre. Det känns i var fall som en tröst att Oliver redan är på dagis två gånger om dagen för att lämna och hämta storebror, så han känner redan till omgivningen, fröknarna och barnen. Dessutom kommer ju Ossian gå i samma grupp första året, och det är ju en enorm trygghet.




Jag hoppas på att hitta ett jobb med start direkt efter nyår, snälla håll öron och ögon öppna åt mig. Andy blir sen pappaledig fram tills dess att Oliver är inskolad och klar på dagis.

Ossian är också stor kille. Pratar hela tiden nu, och det kommer ut en och annan treordsmening med. Hans egna språk har han nästan helt slutat med. Igår fick han sin första docka (trots protester från Andy) och Ossian blev jätte glad. Hela kvällen lekte han med sin "bebis". Bebisen fick både välling och blev torkad i rumpan för att "bebis bajs, bebis stink". :-)

Rita tycker han också om. Sitter själv i sitt rum och ritar fina teckningar åt mamma, då blir hon glad!


0 kommentarer: