torsdag 2 juli 2009

Det är FÖR varmt!

Jag svettas ihjäl, våran lägenhet är så sjukt varm. Har haft alla fönster öppna hela dagen för att orsaka korsdrag här inne, men inte ens en liten pust har jag känt - Nu är fläkten på i sovrummet så elräkningen lär ju en måttligt rolig läsning nästa månad.

Ossian vaknade med feber i morse, och eftersom det var sista dagen han åt sin medicin mot öroninflammationen igår fick jag lov att ringa vårdcentralen. Fick en tid på förmiddagen och det visade sig att av alla öronbaciller som finns hade han åkt på den ENDA som överlever medicinen han tidigare fått. Nu fick vi en ny medicin som ska ta kål på elakingarna! Ossian var så duktig hos doktorn, sa inte ett ljud när sköterskan stack honom i fingret, inte heller brydde han sig när doktorn kikade i hans öron. Hela tre klistermärken fick han! Och han valde såklart lilleskutt och bamse - hans stora favoriter just nu!

Gick förbi Camillas begagnataffär på vägen hem. Hon tyckte så synd om Ossian att han fick ett bamse gosedjur av henne - han blir jätte glad och har tjatat om sin "babams" hela dagen! Lilleskutt har han också lärt sig att säga, även fast det låter mer som "slutt". :-)

2 kommentarer:

Monica sa...

Vilken duktig kille hos doktorn! Hoppas han blir bra snart!

Anna sa...

Vi har oxå varmt här..

29,3.. gjacks.. svetten rinner :( Men vi har ingen fläkt ens.. vi bor ju i Norrland då ska man ju inte behöva det! ;)

Tråkigt med att öroninflammationen inte går över.. När Ebba fick det fick hon kåvepenin och det hjälpte direkt. På måndag ska vi till läkaren igen för att se att allt har läkt ihop..